Tallinnas avas uksed spordiklubi Sparta

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sparta

Täna avas Tallinnas Pärnu maanteel uksed Eesti üks suuremaid spordiklubisid Sparta.


Aadressil Pärnu mnt 139c asuv Sparta toob sportimishuvilisteni ligi 5000 ruutmeetri suurusel pinnal kahekorruselise jõusaali, kolm rühmatreeningute saali ning kolm täismõõdus pallimänguväljakut, teatas firma.

Lynn Grupi nõukogu esimees Urmas Somelar märkis pallisaalide vajalikkust rõhutades, et nende kasutamine on õhtusteks aegadeks välja müüdud kuni kevadeni ning saadaval on veel vaid mõned üksikud õhtud.

Spartas on külastajate kasutuses 650 ruutmeetril laiuv jõusaal, mille varustuse on komplekteerinud Ott Kiivikas, võttes arvesse ka kõige nõudlikuma treenija vajadusi.

Rühmatreeningute jaoks on spordiklubis 400-ruutmeetrisel pinnal kokku kolm saali. Sobivad tingimused on loodud ka korv-, võrk- ja sulgpallimängijatele.

Sealjuures võetakse saalipind kasutusele mitmefunktsionaalsena - näiteks korvpalliväljakute ala on võimalik kasutada ka kuni 12 sulgpalliväljakuna.

Fitness-FX

Eestis uudsena tulevad rühmatreeningutes kavasse Suurbritannias väljatöötatud Fitness-FX programmi kontseptsioonitreeningud - lihasvastupidavust arendav kangitreening Pump-FX, stepaeroobika sammudele rajatud Stomp-FX ja tantsuline aeroobika Groove-FX.

Fitness-FX treeningud, mis on tänaseks näiteks Soome treeningsaalides enimlevinud ja populaarseim treeningprogramm, võimaldavad treeneril paindlikumalt arvestada treenijate taset ja eelistusi harjutuste suhtes ning pakkuda iga kolme kuu järel vahetuvates kavades suuremat vaheldust.

Alates novembri keskpaigast on plaanis alustada ka uudsete vibrotreeningutega, mida saab harrastada nii individuaalselt erikava alusel kui ka rühmatreeninguna.

Spordiklubi on avatud tööpäeviti kell 7-23 ja nädalavahetustel kell 9-22, sissepääs klubisse lõppeb üks tund enne sulgemist.

Sissekäik on Pärnu mnt 139c Siemensi hoonekompleksi hoovi poolt, kus  klubi liikmetel on võimalik tasuta parkida, plaanis on avada spordiklubi külastajatele ka tõkkepuuga eraldatud parkla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles