Masuudiaurudest mürgistuse saanud mehe seisund on siiani üliraske

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirabi viis Kiili katlamajast haiglasse kolm mahutis töötades raske mürgituse saanud meest.
Kiirabi viis Kiili katlamajast haiglasse kolm mahutis töötades raske mürgituse saanud meest. Foto: Marko Tooming / Harju Elu

Reede lõuna paiku Kiilis sealse soojatootja masuudimahutit puhastades mürgistuse saanud kolm meest viibivad siiani haiglaravil, neist ühe seisund on endiselt üliraske.


«Kõik kolm meest on praegu haiglaravil. Üks patsientidest on intensiivraviosakonnas ning tema seisund on üliraske,» rääkis Põhja-Eesti regionaalhaigla pressiesindaja Inga Lill ERRi uudisteportaalile.

Väidetavalt on kannatada saanud noormeeste tööandjaks OÜ BelBaltBit, mille esindajatelt ootab inspektsioon lähipäevil selgitusi, kas ja milline oli kannatanute tööalane suhe firmaga.

«Töölepingu puhul vastutab tööõnnetuse korral tööandja, ent töövõtulepinguga tehtud alltöövõtu puhul on vastutus kannatanute endi õlul,» selgitas ameti pressiesindaja.

Kolm meest said eluohtliku mürgituse eelmise nädala reedel Harjumaal Kiilis asuvas katlamajas masuudimahuteid puhastades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles