Ida-Tallinna keskhaigla avab eraldi noormeeste kabineti

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ida-Tallinna keskhaigla noortekabinet pakub alates 18. jaanuarist 2012 noormeestele seksuaaltervise alast nõu. Noormeeste kabineti vastuvõtule oodatakse noormehi vanuses kuni 25 eluaastat.


Noormeeste kabinetis saab nõu seksuaaltervise, seksuaalsuhete ja kontratseptiivide kohta. Nõustatakse ja testitakse sugulisel teel levivate haiguste osas. Lisaks ootavad nõustajad vastuvõtule ka neid, kellel pole otseselt kaebusi, kuid kes soovivad küsida seksuaalkäitumise, haiguste ja suhete kohta. Tulla võib koos partneriga.

Vastuvõtule saab registreerida lühinumbril 1900. Saatekirja pole vaja. Noortekabinet asub aadressil Hariduse 6, Tõnismäe polikliinikus.

ITK noortekabinet on loodud eesmärgiga parendada noorte seksuaal- ja reproduktiivtervist ning teadmisi. Võimalik on küsida nõu seksuaalelu kohta, testida sugulisel teel levivaid haigusi, ka HIV-nakkust, leida endale sobiv rasestumisvastane vahend, teha kindlaks rasedust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles