Merilind: meedikud võiksid saada soodustingimustel parkida

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eero Merilind.
Eero Merilind. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Tallinna linnavolikogu liige perearst Eero Merilind teeb ettepaneku, et parema arstiabi tagamiseks võiksid meedikud, koduõed ja sotsiaaltöötajad saada Tallinna tasulises parkimisalas soodustingimustel parkida.


«Soodustingimustel parkimine aitaks viia arstiabi kiiremini abivajajateni. Parkimissoodustus oleks suureks abiks voodihaigeid ning puuetega inimesi külastavatele koduõdedele ja sotsiaaltöötajatele,» ütles Merilind.

Ta lisas, et koduõendus on väga oluline esmatasandi tervishoiuteenus ning koostöös teiste esmatasandi tervishoiu -ja sotsiaaltöötajatega aitab see lahendada paljusid probleeme.

Linnavolinik teeb järgmisel volikogu istungil ettepaneku muuta Tallinnas parkimiskorraldust nii, et arstiabi osutavad meedikud, koduõed ja sotsiaaltöötajad saaksid soodustingimustel Tallinna tasulises parkimisalas parkida kuni tund aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles