WHO Eesti esindust juhib Marge Reinap

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marge Reinap.
Marge Reinap. Foto: TAI

Maailma terviseorganisatsiooni (WHO) Eesti esindust juhib selle aasta 23. jaanuarist Marge Reinap, senine juht Jarno Habicht jätkab Moldova esinduse juhina.


Marge Reinap töötas seni Tervise Arengu Instituudis (TAI) administratsiooni nõunikuna ja on varem töötanud mitmel tervishoiuga seotud ametikohal, kirjutab mu.ee

Tallinna Tehnikaülikooli doktorandina võitis ta 2010. aastal Eesti Panga teaduspreemia ja tunnustuse magistritööga «Olulisemate käitumuslike terviseriskide majanduslik koormus».

Tervise Arengu Instituudi direktor Maris Jesse, kes on ühtlasi WHO täitevkogu liige Eesti esindajana, sõnas, et Marge Reinap on olnud tema lähim kaastöötaja viimasel kolmel aastal ja andnud oma panuse, et Eesti saaks väärikalt ja hästi oma rolli WHO täitevkogu liikmena täita.

«Olles panustanud liikmesriigi esindajana valitsemisorganites WHO strateegiliste suundade kujundamisse, on Margel kindlasti väga huvitav nüüd WHO toimimist ka seestpoolt näha,» lisas Jesse.

Reinap võitis ametikoha WHO eelmisel aastal korraldatud avaliku konkursiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles