Sündis esimene eestikeelne hambaravi tutvustav ajakiri

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja esikaas.
Ajakirja esikaas. Foto: Director Meedia

Hambaravi ja tervislikke eluviise tutvustava ajakirja Dr Smile esimene number on nüüd saadaval ja ilmub edaspidi neli korda aastas.


«Olen elevil, sest see on Eesti esimene ajakiri, mis tutvustab nii põhjalikult suuhügieeni ja tervislikke eluviise puudutavaid teemasid,» kommenteeris Meeme Mõttus, ajakirja väljaandja ja CityMed Grupi asutaja.

«Idee ajakirjast ringles juba pikemat aega. Kogesin oma tööaastate jooksul, et paljudel inimestel on mitmed eelarvamused ja müüdid seoses suuhügieeniga. See andis tõuke ajakirjale, mis neid teemasid põhjalikult ja regulaarselt käsitleb,» rääkis Mõttus.

Ajakirjas Dr Smile on lood tervislikest toitumisviisidest, viimase aja arengutest hambaravis, kasulikud nõuanded hammaste õigest hooldusest, juriidilist nõu andev nurgake ja reisiinfo.

«Hambad on üks osa vaimsest ja füüsilisest heaolust. Kui hambad ei ole terved, siis tõenäoliselt on ka teisi terviseprobleeme. Naeratus on inimese heaolu indikaator,» ütles Mõttus, kel on üle 20 aasta hambaravi kogemust.
 



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles