KredExi stardilaen toetab Sõmeru Hambaravi laienemist

Sirje Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moodne hambaravitehnika.
Moodne hambaravitehnika. Foto: Stanislav Moshkov/Den za Dnjom

Kredex käendas veebruari lõpus Sõmeru Hambaravi stardilaenu, mis võimaldab ettevõttel laiendada pakutavate teenuste valikut. Uute teenustena hakatakse pakkuma implantatsiooni, mikroskoobiga juureravi, lõualuu kirurgiat ja panoraamülesvõtteid.


«Soovime kujuneda juhtivaks hambaravikliinikuks Lääne- ja Ida-Virumaal. Stardilaenuga tehtavate investeeringute abil viime hambaravi teenuste kvaliteedi uuele tasemele ning suudame pakkuda ravi ka keerulisemate juhtumite puhul,» ütles Sõmeru Hambaravi juhataja Kristi Põldma.

Veebruari lõpus väljastatud stardilaenu toel soetab ettevõte digitaalse panoraamröntgeni, intraoraalse röntgenseadme koos digisensoriga, hambaravitooli ja hambaravimikroskoobi. Lisaks alustavad ettevõttes tööd kaks uut arsti ning assistenti. Implantatsiooni ja kirurgia arst on pärit Riiast ning omab pikaaegset kogemust oma erialal. Teine arst tuleb Tallinnast.

«Stardilaen on suunatud alustavatele ja kuni kolm aastat tegutsenud väikese ja keskmise suurusega ettevõtjatele ning füüsilisest isikust ettevõtjatele investeeringuteks ja käibevahenditeks. Kredexi käendusega stardilaenu saab taotleda kuni 64 000 euro ulatuses,» ütles Kredexi ettevõtlusdivisjoni juht Lehar Kütt.

Stardilaenu väljastavad Swedbank, Nordea Pank, SEB Pank, Krediidipank ja Marfin Pank. Stardi- ja mikrolaenu käenduse programmi rahastatakse aastatel 2008 – 2013 Euroopa Liidu sotsiaalfondist 6 muljoni euro ulatuses.

Sõmeru Hambaravi on alates 2010. aastast tegutsev hambaravikabinet, mille juhataja Kristi Põldma on töötanud hambaarstina seitse aastat.

Kredex on riigile kuuluv finantsasutus, mis aitab parandada Eesti ettevõtete rahastamisvõimalusi, maandab krediidiriske ja võimaldab inimestel rajada või renoveerida oma kodu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles