Tallinna perearstikeskuse juhiks valiti endine ravimifirma juhataja

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme munitsipaalperearstikeskuse registratuur.
Nõmme munitsipaalperearstikeskuse registratuur. Foto: Priit Simson

Tallinna muntsipaalperearstikeskust asub juhtima Kristel Amjärv. Nõukogu otsuse kohaselt asub Kristel Amjärv kolmeks aastaks ametisse 14. maist.


Tallinna Muntsipaalperearstikeskuse OÜ juhataja ametikohale välja kuulutud avalikule konkursile laekus tähtajaks kaks sooviavaldust. Kandidaadid kutsuti nõukogu koosolekule vestlusele, mille tulemusena osutus ametisse valituks Amjärv.

Kristel Amjärv on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna pediaatria eriala ning omab pikaajalist rahvusvahelise ravimifirma Eesti esinduse juhtimise kogemust. Amjärv soovib pöörduda tagasi kliinilise meditsiini alale ning jätkata tööd esmatasandi meditsiini vallas.

Amjärv näeb muntsipaalperearstikeskuses võimalust ise areneda ja juba tööd alustanud keskust koostöös personaliga arendada. Amjärv tõdes, et seoses perearstide kohustuste laienemisega võib prognoosida, et peagi tekib TMPK-l täiendav vajadus kvalifitseeritud arstide ja õdede järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles