Kolmapäeval saab põhjalikku teavet osteoporoosi kohta

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osteoporoosiga võivad luud kergesti murduda.
Osteoporoosiga võivad luud kergesti murduda. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Kolmapäeval, 9. mail kell 16-19 on Tallinna puuetega inimeste tegevuskeskusse Endla 59 oodatud kõik, kes soovivad saada põhjalikku teavet Eestis väga levinud osteoporoosi kohta.


Eesti Reumaliit, Eesti Osteoporoosihaigete Liit ja Tallinna Reumaühendus kutsuvad teabepäevale, kus on kavas loengud sekundaarsest osteoporoosist, liikumisravist osteoporoosi korral, reumaõe infotelefonist, luutiheduse mõõtmisest ja piimatoodetest.

«Luumurrud, mis tekivad kukkumise või muu trauma tagajärjel, on osteoporoosi tüsistuseks. Osteoporoosi on võimalik ravida ning ennast aidata mitmel moel. Teabepäeval räägimegi luuhõrenemise põhjustest, liikumisravist ja piimatoodetest,» selgitas päeva sisu reumatoloog Karin Laas Ida-Tallinna keskhaiglast.

Teabepäev on kõigile tasuta. Info ja registreerimine telefonil 634 2935. Ettevõtmist toetab Eesti Haigekassa osteoporoosi ennetusprojekti kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles