Arstid saavad enda harimiseks raha taotleda

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

SA Arstide Täienduskoolituse Fond kuulutab välja stipendiumikonkursi erialaseks täienduskoolituseks 2012. aasta II poolaastal. Kuni 600 eurot saab küsida nii täienduskoolituseks kui osalemiseks erialastel teaduskonverentsidel.


Eesti Arstide Liidu stipendiumi on õigus taotleda Eestis töötavatel arstidel. Taotluste esitamise tähtaeg on 30. mai 2012.

Tingimused:

• Stipendiumi suurus on kuni 600 eurot, selle määrab sihtasutuse nõukogu;
• Stipendium antakse erialaseks täienduskoolituseks või osavõtuks erialasest kongressist või konverentsist. Eelistatud on taotlused osalemiseks Euroopas toimuvatel üritustel;
• Stipendiaatidelt oodatakse läbitud koolituse teemadel erialast teavet sisaldava artikli avaldamist ajakirjas Eesti Arst.

Sellele lisaks saavad nooremarstid taotleda ka Eesti Nooremarstide Ühenduse koolitusstipendiumi sama suure summa ulatuses. Stipendiumi eesmärgiks on Eestis töötavate arst-residentide ja arstiharidusega doktorantide väliskoolituse toetamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles