Treeningud kolivad augustis parklate katustele

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jooga sobib igas eas inimestele.
Jooga sobib igas eas inimestele. Foto: SCANPIX

Alates 1. augustist hakkavad Tallinna, Tartu ja Narva parkimismajade katustel toimuma 40-minutilised avatud rühmatreeningud.

«Katusetrenni viivad läbi MyFitness, DanceAct ja Joogaruumi kogenud treenerid ning Füsioteraapiakliiniku füsioterapeut,» teatas Ole Vormis projektijuht Kätlin Karu. Trennis osalemiseks tuleb loovutada 1 euro, mis läheb kampaania idee konkursi auhinnafondi.

Treeningud toimuvad igal tööpäeval algusega kell 12 Tallinna kesklinnas EuroPark’i Rävala parkimismaja katusel, Tartus Emajõe Ärikeskuse katusel ning Narvas Fama keskuse parklas. Kõikidele treeningutele saab kaasa elada ning kaasa teha otseülekannete vahendusel www.olevormis.ee veebilehel või TallinnaTVs.

Treeningutele on oodatud kõik, kellel tahtmist teha tööpäeva keskel paus ja osaleda kuni 40- minutilisel treeningul.
Katusetrennid on üks osa kampaania «Ole vormis!» tegevustest, mille eesmärk on väheliikuvate kontoritöötajate tervislike eluviiside kujundamine. Kampaaniaga püütakse propageerida puhkepausidel aktiivset liikumist, keskpäevast võimlemist ning teadvustada tervisliku liikumise ja toitumise tasakaalu tähtsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles