Vaata, kas streigi ajal Tartu Ülikooli kliinikumi arsti jutule pääsed

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli kliinikumi töökorraldus streigi ajal.
Tartu Ülikooli kliinikumi töökorraldus streigi ajal. Foto: Postimees

Arstide streik algab esmaspäeval, 1.oktoobril kell 8.00 ja see hõlmab ambulatoorset eriarstiabi. Streigi tõttu jäävad teatud eranditega ära esmased plaanilised ambulatoorsed vastuvõtud. Vastavalt Tartu Arstide Liiduga saavutatud kokkuleppele peab töökorraldus tagama patsientidele juba alustatud ravi järjepidevuse.

Plaanilist ambulatoorset eriarstiabi osutatakse kuni 18-aastastele (kaasa arvatud) lastele, onkoloogilist ja hematoloogilist ravi saavatele patsientidele ja rasedatele kõikidel erialadel.

Kliinikumi ambulatoorsetes osakondades tagatakse lisaks eelnevalt nimetatud patsientidele erakorralist ambulatoorset eriarstiabi vajavate (Cito! saatekirjadega) patsientide teenindamine.

Kliinikumi erakorralise meditsiini osakond ehk EMO töötab tavapäraselt. Vajadusel suunatakse EMOsse täiendavat personali.

Streigi jätkumisel peale esimest nädalat anname täiendavat infot. Kõige kaasaegsem info on kliinikumi kodulehel Internetis www.kliinikum.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles