Coleen Rooney paljastas oma beebikilodest vabanemise saladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coleen Rooney enne teist rasedust.
Coleen Rooney enne teist rasedust. Foto: SCANPIX

Coleen Rooney (27) tõi oma teise lapse ilmale alles eelmisel kuul, kuid nüüdseks on ta juba suurepärases vormis tagasi.

Mis on tema saladuseks? Jalgpallur Wayne Rooney abikaasa paljastas, et selleks on kolmepäevane mahladieet, avaldab Daily Mail. Dieeti pidama innustas teda sõbra pulm.

Mahladieet on osaline paast ja see tähendab, et loobutakse toidust ning tarbitakse üksnes mahlu ja puljongeid. Selline dieet on väga madala kalorlusega, kuid täieliku paastumisega võrreldes saab keha siiski teatud koguse süsivesikuid ja muid vajalikke aineid.

Coleeni ja Wayne Rooney teine poeg, Klay Anthony, sündis selle aasta 21. mail. Paaril on juba ka kolmeaastane poeg Kai.

Vaatamata sellele, et Coleen nii lühikese ajaga palju kaalu on kaotanud, on ta varemalt öelnud, et ta ei kavatse beebikilodest vabanemisega üleliia kiirustada.

Ta on sõnanud: «Muidugi soovin ma ühel päeval tagasi trenni minna, kuid kaalu kaotamise pärast pole mõtet hulluks minna. Ma teen seda mõistlikult. Minu jaoks on tähtsaim veeta aega oma lastega ning ma ei näe põhjust, miks kaalu langetamise pärast muretseda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles