Hooldushaiglasse surema viidud beebi jäi ime läbi ellu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kolmenädalane Harrison Ellmer viidi hooldushaiglasse, sest ta oli meningiidi tõttu nii halvas seisundis, et arstid talle enam elulootust ei andnud. Tema vanemad Adam Ellmer jaSam Baker teadsid, et nad saavad veeta viimased minutid oma pojaga.

Ei vanemad ega arstid polnud valmis selleks, et kuigi hingamisaparaat lülitati välja, jätkas Harrison hingamist, kirjutab Daily Mail.

Tema ema, 20-aastane Sam Baker, kirjeldab: «Mina ja Adam hoidsime Harrisoni enda ja pereliikmete sees. Õde lülitas aparaadi välja ja lahkus. Meie lihtsalt vaatasime teda. Järgmised kakskümmend minutit ei öelnud keegi sõnagi. Me vaatasime, kuidas ta hingas, aina tugevamalt ja tugevamalt. See oli meie elu kõige õnnelikum hetk!»

Harrison sündis täiesti tervena, kuid haigestus kaks nädalat hiljem. Esialgu ei saadud aru, mis ta viga ning öeldi lihtsalt, et ta on väga kehvas seisus. Perekonna sõnul olid uudised pidevalt vastandlikud. Alguses öeldi, et asjad on veidi paremad, kuid seejärel teatati, et ta ei pruugi ellu jääda.

Nüüd, mil Harrison on kuue kuu vanune, on ta imepäraselt paranenud. Päris ilma tüsistusteta ta siiski ei pääsenud -  ta on ühest kõrvast kurt ning tal on kerge ühe ajupoolkera halvatus, kuid muus mõttes on ta areng normaalne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles