Tallinna ööelu varjuküljed: ema pisipojaga vesipiibukohvikus

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna vanalinnas Viru tänaval asuv Katusekohvik on tuntud oma mõnusate sopistatud lounge-tüüpi baaride, hubase atmosfääri ja ennekõike vesipiibu suitsetamise võimaluse tõttu. Kuigi kohviku uksel on selgesõnaliselt kirjas, et alla 18-aastastele on sinna sisenemine keelatud, leidub üllatuslikul kombel neid, kes vajalikust vanusepiirist ammu üle, kuid lugemisoskusega just ei hiilga.

Tallinncityle saadetud lugeja fotodelt näeb, et vaid paar nädalat tagasi otsustas üks noorpere üht nädalavahetust Katusekohvikusse nautima minna. Muidugi ei puudunud nautimuspaketist alkohol ja tossav vesipiip. Hämmastaval kombel olid noored otsustanud kaasa vedada ka vankris lapse, kelle kohalolu ei paistnud ühtki baaritöötajat ega kohvikukülastajat häirivat.

Laps see-eest väljendas valjuhäälselt ebameeldivust koha suhtes, mis täitunud vesipiibu suitsuga ning inimestega, kel joogitops ühes ja piibuhuulik teises peos.

Lugeja sõnutsi ei piirdunud noored vanemad ebatervislike eluviiside propageerimisel mitte üksnes vesipiibusuitsuse keskkonnaga vaid pisipoega poputati veel ka kartulikrõpsudega.

Vaata ka lühivideot, millelt kuuleb, kuidas väikelaps vastumeelsust tervistärritava keskkonna suhtes väljendab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles