Rakvere haigla avas uue maja uksed

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere haigla avas täna oma uue vastuvõtusaali. Haigla registratuuri ja informatsiooni asukoht on nüüdsest muutunud. Patsientide ja teiste haigla külastajate esmane teenindamine on juba uutes tingimustes.

„Varasem remondieelne olukord, kus haiglasse sai siseneda mitmeid teid pidi, on tänaseks lahendunud – kogu informatsioon ja teenindus algab nüüd uuest vastvalminud registratuurist,“ ütles haigla juhatuse esimees Ain Suurkaev. „Lähipäevad on ka meile veel õppimise ja kohanemise aeg ning patsientidele uue olukorraga tutvumine.“

Patsiente teenindavad uued parklad, millele ligipääsud on avatud Lõuna põik tänava ja Päikese tänava kaudu. See peaks tagama võimalikult vähese parkimise Lõuna põik tänava alal ja seda vaid parkimiseks märgistatud piirides.

Erakorralise meditsiini osakonda pöörduja saab oma teenuse nagu varsaemaltki haiglahoone küljel asuva kiirabi estakaadi kaudu. Kui pöördutakse haiglasse ka sellisel juhul registratuuri kaudu, suunatakse patsient sealt edasi õigesse osakonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles