G4S rannavalve soovitab kuumalaines tervislikku seisu jälgida

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavalve.
Rannavalve. Foto: Priit Mürk

G4S rannavalve soovitab rannamõnude nautijatel kuuma ilma tõttu tavapärasest rohkem oma tervislikku seisu jälgida ning suplema minekul oma võimeid mitte üle hinnata.


Eelolevaks nädalavahetuseks lubab ilmateade kuni 30 kraadi õhusooja, mis toob G4Si valvatavatesse randadesse üle Eesti kümneid tuhandeid inimesi, vahendas ettevõtte pressiesindaja.

G4Si rannavalve juhib tähelepanu, et kuum ilm võib põhjustada vaevusi ka  tervetele inimestele. Seetõttu tuleks kõigil rannalistel tavapärastest  tähelepanelikumalt oma tervislikku seisu jälgida.

Vältida tuleb päikesepõletusi ja ülekuumenemist, kindlasti ei tohiks päikeselõõsas magama jääda. Päikesekaitseks on soovitatav kanda kerget peakatet. Eriti tähelepanelikud paluvad rannavalvurid olla aga eakamatel ja nõrgema tervisega inimestel.

Rannavalve soovitab halva enesetunde puhul vette mitte minna ning vajadusel meedikutelt abi otsida. Kindlasti ei tohi minna ujuma purjuspäi ega lubada vette ka alkoholi tarbinud kaaslasi.

G4Si rannavalve paneb kõigile vanematele südamele, et väikseid lapsi ei jäetaks randa järelevalveta. Oluline on, et lapse kaotamise puhul sellest viivitamatult rannavalvet teavitataks. Kõikidest õnnetustest palub rannavalve samuti kohe teada anda, et tagada  professionaalse abi kiire saabumine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles