Stroomi rannas räägitakse seksiharidusest

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna noortekeskused kolivad randa tralguid pidama.
Tallinna noortekeskused kolivad randa tralguid pidama. Foto: Tallinna Noorsookeskuse kodulehekülg

Kolmapäeval kell 14 algavad Tallinnas Stroomi rannas noorte spetsialistide mõttetalgud seksuaalhariduse teemal, mille eesmärk on muuta haridus noortekesksemaks.

«Loodetavasti tulevad kohale spetsialistid ning erinevas vanuses noored. Spetsialistid oskavad öelda, mida peaks õpetama, ja noored teavad, kuidas seda tegema peaks,» rääkis Kristiine noortekeskuse noorsootöötaja Eilika Lukkonen.

Samuti avaldas ta lootust, et töögrupist kasvab välja hea tuumik, kes ka edaspidi koos käib, ning lõpuks valmib rida erinevaid soovitusi, kuidas koolitunde mitmekesistada ja noortele huvitavamateks muuta.

Eesti Õpilasesinduste Liidu projekt «Noortest lähtuv tervisekasvatus» on ellu kutsutud, et anda koolinoortele võimalus muuta seksuaalharidust selliseks, mis noortele endile korda läheb. Kahe aasta jooksul korraldatakse erinevaid seksuaalhariduslikke noorteüritusi üle kogu Eesti, kaasates lisaks noortele ja seksuaalhariduse spetsialistidele ka õpetajaid ja kohalike omavalitsuste töötajaid.

Mõttetalguid peetakse Stroomi rannamaja kõrval sinises telgis, halva ilma korral siirdub üritus Kristiine noortekeskusesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles