Milliseid delikaatseid tooteid kliendid Netiapteegist ostavad?

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Novembris tähistas Apotheka Netiapteek esimest sünnipäeva. Jätkuvalt on tegemist ainsa veebikeskkonnaga, mille vahendusel on võimalik osta nii retsepti- kui ka käsimüügiravimeid. Levinud põhjuseks Netiapteeki külastada on aga diskreetsed ostud.

Seejuures ei piirdu delikaatsed teemad ainult seksuaalsusega. Tihti on Netiapteeki pöördumise põhjuseks ka küüneseen, juuste väljalangemine ja seedeprobleemid.

Just nagu tavaapteegis, on ka Netiapteegist võimalik osta anonüümselt kõiki tervisetooteid peale retseptiravimite. Netiapteekrite kinnitusel on paljud delikaatsed mured märksa levinumad kui arvatakse. Põhjust ei ole ka häbenemiseks: peatäid võib koolist või lasteaiast kaasa saada iga pere, seenhaigusesse võib nakatuda avalikus ujulas. Mõlema mure korral on pakkuda lahenduseks lihtsasti kasutatavad vahendid.

Seksuaaltervise vallas ostetakse Netiapteegist sageli preservatiive ja geele. Kuigi preservatiivid on saadaval igas kaupluses, näitab Netiapteegi praktika, et neid ostetakse sageli ühe paki kaupa, muid tooteid ostukorvi lisamata. See näitab, et paljudele valmistab endiselt ebamugavust kondoomide eest kaupluse kassas tasumine. Ka rasedusteste saadetakse Netiapteegist klientide poole teele igapäevaselt.

Eelnev ei tähenda, nagu piirduksid Netiapteegi ostud vaid diskreetsete toodetega - sortimendis on tuhandeid nimetusi apteegikosmeetikast vererõhuaparaatideni. Igal juhul on aga tagatud delikaatsus, usaldusväärsus ja professionaalne nõustamine - täpselt nagu tavaapteegis.

Kliendid ostavad:

Vahendid küüneseene vastu
Rasedustestid
Meeste seksuaalset võimekust toetavad toidulisandid
Preservatiivid ja geelid
Vahendid peatäide vastu
Seedimist soodustavad tooted

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles