Eestisse jõudis Itaalia apteegikosmeetika tipp

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Eksklusiivsena Eestis on nüüd Apotheka apteekidest võimalik osta maailmas tuntust kogunud dermakosmeetikasarja BioNike, mis hõlmab nii hooldus- kui dekoratiivkosmeetikat. BioNike’i tootevalikus on põhirõhk tundliku naha hooldusel, mistõttu sari ei sisalda säilitusaineid ning 95% toodetest on ka lõhnaainevabad.

Ka ilutoodetes on oluline gluteeni puudumine

BioNike ei kasuta oma toodetes teraviljaderivaate, millega on välistatud gluteeni jääkide jõudmine nahka. „Teaduskirjandusest selgub, et paikseks kasutamiseks mõeldud toodetes sisalduv gluteen võib allergiale vastuvõtlikel inimestel vallandada talumatuse ja allergilised reaktsioonid, mis väljenduvad gluteenitundlikkuses. Reeglina sellised mittesoovitud mõjud kaovad gluteeniallikate, näiteks maisi-, nisu- või rukkiderivaatide eemaldamise järel,” selgitas BioNike’i tootejuht Olga Gratsova, kes on käinud sarja tootmisega tutvumas nende Milaano tehases.

Uudsena dekoratiivkosmeetika apteegisarjadelt

Lisaks nahahooldusvahenditele saavad külastajad suuremate Apotheka apteekide ilutoodete osakonnast ehk Iluteegist nüüdsest osta ka apteegisarjade dekoratiivkosmeetikat, mida apteekrid on juba ammu soovinud klientidele pakkuda. BioNike’i pakub alternatiivi naistele, kes peavad oma nahapunetust peitma rõhuvalt katvate meigivahenditega, mis sageli nahka ärritavad ning olukorra veelgi halvemaks muudavad.

Edu taga teadusuuringud

BioNike’i eduloo taga on oma ala tippude koostöö ja Itaalias läbi viidud teadusuuringud, kus teadlased jälgivad tootmise etappe alates tooraine valikust kuni valmistoodete kontrollini. BioNike’i sari on Eestis saadaval vaid Apotheka apteekides ja Netiapteegis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles