Mees murdis ettevaatamatusest seksi ajal peenise

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meditsiiniajakiri New England Medical Journal kirjutab 42-aastasest mehest, kellel murdus naisega seksuaalvahekorras olles peenis.

Õnnetu mees viidi Bostoni haiglasse, kus kannatanud kurtis talumatut valu peenises, mis tekkis pärast hetkelist tähelepanematust seksuaalvahekorra ajal, vahendab news.com.au.

Ohjeldamatus soovis seksida läks mehel aktsioonis olles «märklauast» mööda ning ta põrutas oma erektreerunud peenisega partneri jalgevahel asuva lahkliha pihta, mis asub veidi allpool vagiinast.

Sel hetkel sai kirglik armuhoog ehmatava kulminatsiooni, kui käis nn prõks ja mees murdis oma peenises asuvat sidekude Tunica albugineat. Tegemist on nn veekindla, kiulise kestaga, mis kaitseb kahetorulist jäigastumisstruktuuri peenise sees, mis verega täitudes erektsiooni tekitab.

Peenise murdumine tõi kaasa hematoomi ja verejooksu, muutes suguliikme hirmsalt lillaks. Ka eritus verd mehe urotraktist.

Mees toimetati erakorralise meditsiini osakonda.

Juba järgmisel hommikul kirjutati mees haiglast välja. Talle tehti lõikus, mille järgselt toimusid arstidega järelkohtumised vastavalt kolme ja kuue kuu pärast juhtunud õnnetust.

Dr Hartman ütles, et taoline õnnetus võib tuua kaasa hilisemate probleemidena erektsioonihäireid, kaarduvat peenist ja tõenäolisi närvivigastusi.

Kõikidest potentsiaalsetest ohtudest hoolimata on õnnetusse sattunud mehe peenis täiesti töövõimeline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles