Naine loobus Coca-Cola joomisest ja võttis 50 kilogrammi alla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inglismaalt pärit 27-aastane Sarah Turner oli harjunud jooma iga päev neli liitrit Coca-Colat. Pärast sellest karastusjoogist loobumist võttis ta 50 kilogrammi alla.

Sarah Turner tunnistab, et ta jõi seda karastusjooki liiga palju. «Olin Coca-Colast täielikult sõltuvuses. Ma võisin seda terve päev juua ja ma ei mõelnud kunagi, kuidas see minu kehale mõjub,» rääkis naine kohalikule meediale, vahendab Good Housekeeping. «Olin alati väsinud ja mul polnud energiat, et mitte midagi teha,» lisas Turner.

Aina enam muutuvad inimesed teadlikuks, kui kahjulikud on erinevad magustatud gaseeritud joogid. 20 minutit pärast joogi joomist hakkab keha selles sisalduvat suhkrut töötlema ja see muutub rasvaks.

27-aastane kolme lapse ema Sarah Turner kaalus enne Coca-Colast loobumist 110 kg. Nüüd kaalub ta kõigest 60 kg ja näeb palju parem välja. Lisaks magustatud karastusjookidest loobumisele üritab naine tervislikumalt toituda ja ta ei tarbi enam üldse suhkrut. Kuid siiski ei puutu ta endiselt puu- ja juurvilju.

Suurbritannia Coca-Cola esindaja kommenteeris seda juhtumit ja ütles, et mõõdukas koguses Coca-Cola joomine ei tee midagi halba ja seda võivad nautida ka tervislikult toitujad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles