Go Travel loobub jõulukinkidest, et rõõmustada selle asemel haigeid lapsi

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Reisibüroo Go Travel loobub sel aastal traditsioonilistest jõulukinkidest koostööpartneritele ja suurklientidele, annetades kingitusteks ette nähtud rahasumma heategevaks otstarbeks sihtasutusele Heategevusfond Minu Unistuste Päev.

Eestis on sadu lapsi ja nende peresid, kelle päevad mööduvad raske haiguse tõttu kurvalt haiglaseinte vahel. Minu Unistuste Päev on heategevusfond, mis aitab nende laste päevasid veidigi rõõmsamaks muuta, viies ellu laste unistusi. Go Traveli turundusjuhi Anu Vane sõnul täidab Go Travel 2016. aastal vähemalt kolme haige lapse reisiunistuse.

«Reisibüroona, kes ühelt poolt müüb ja korraldab reise kõikjale maailmas, aga teisalt omab ka tugevat sissetuleva turismi meeskonda ja seega häid koostööpartnereid Eesti piires, on meil võimalus aidata Minu Unistuste Päeval täide viia eelkõige just reisimisega seotud unistusi,» ütles Anu Vane. «Loodame, et lapsed saavad sellest jõudu ja head energiat, et haigusest põhjustatud raskused rõõmsamalt ületada.»

SA Heategevusfond Minu Unistuste Päev tegevjuhi Marianne Bruhni kinnitusel on Go Traveli kink seda väärtuslikum, et nüüd saab heategevusfond täita laste mõne tõeliselt suure unistuse, mis seni on jäänud kättesaamatuks. «Minu Unistuste Päev on väike heategevusfond ja põhineb vabatahtlikul tegevusel. Go Traveli lahke jõulukink on meile suureks abiks, et anda haigetele lastele midagi imelist, millest unistada, kui päevad tunduvad pikad ja protseduurid rasked taluda,» ütles Bruhn.

Go Traveli nõukogu esimees Tiit Pruuli lubas, et jõulukingitustest loobumine ei ole kindlasti ainult ühekordne heategu. Pruuli loodab, et Go Traveli eeskuju innustab ka teisi ettevõtjaid tegema ebatraditsioonilisemaid valikuid. «See on üleskutse kõigile ettevõtjatele ja riigiasutustele: lõpetame üksteisele selle veinipudelite ja vorstirõngaste kinkimise ära. Teeme selle raha eest pigem midagi head,» ütles Pruuli.

Go Travel ja Minu Unistuste Päev on juba leidnud ka esimese erilise soovi, mille kaks ettevõtet püüavad ellu viia kevadel 2016. Koos aidatakse väikesel Paul Albertil pürgida eluunistuse poole saada paleontoloogiks. Kuna Eesti on selliste teadmiste omandamiseks liiga väike, viivad Go Travel ja Minu Unistuste Päev Paul Alberti Leetu Dino Parki, kus lisaks toredale perereisile peaks Paul Albert saama võimaluse rääkida paleontoloogi tööst ja uuringutest ühe päris paleontoloogiga. «Loodame, et see inspireerib teda edasi unistama,» ütles Marianne Bruhn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles