Kuulsa lauljatari trenn, mis paneb kilod sulama (1)

PM Tervis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liigset kehakaalu ei peeta kasulikuks.
Liigset kehakaalu ei peeta kasulikuks. Foto: SCANPIX

Kuigi lauljatar Adele on kunagi väitnud, et ta ei kavatse kellegi teise pärast kõhnemaks jääda, on ta kehakaal praeguseks vähenenud vähemalt 14 kilogrammi võrra.

Adele
Adele Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Adele teeb erinevaid trenne, näiteks meeldib talle tõsta raskusi, kirjutab news.com.au. Pigem karistusena tajub ta aga intensiivsemaid treeninguid nagu Modified Strongman Workout  ja Tabata.

Treeninguteks on ühe lapse ema Adele palganud endale eratreeneri Pete Geracimo. Adele'i eratreeneri sõnul on trenn Modified Strongman Workout üks kiiremaid ja efektiivsemaid võimalusi saavutada seatud eesmärgid. See treenib paljusid lihasgruppe, kiirendab ainevahetust ning rasvapõletust.

Geracimo treenimise strateegiad koosnevadki tavaliselt kõrge intensiivsusega treeningutest, mägedel jooksmisest ning vees sportimisest. Eratreener Pete Geracimo karmi treeningrežiimi kuuluvad näiteks sellised harjutusteseeriad, kus tuleb teha 30 sekundi jooksul nii palju «kosmonaute», kätekõverdusi, väljaasteid ja hantlitega kükke kui vähegi võimalik ning seejärel saab 10 sekundit puhata. Samuti tuleb tõsta või vedada enda järel raskusi, joosta üles mäest, trepist või sörkida vees. Vaata siit ka Adele'i eratreeneri videot, kuidas kaotada kilosid.

Lisaks treeningutele on Adele hakanud ka tervislikumalt toituma, näiteks ei tarbi ta enam peaaegu üldse alkoholi ega joo teed suhkruga. Enesetunne on naisel aga üha parem.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles