Tervisamet hakkab Tapa kiirabi tööd uurima

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu Aro.
Tiiu Aro. Foto: Postimees/Scanpix

Seoses eile Postimehes avaldatud looga, mis juhtis tähelepanu probleemidele, millega seisavad ühe kiirabibrigaadi puhul silmitsi nii Tapa elanikud kui ka perearstid, algatas terviseamet Tapa piirkonda teenindava Karell Kiirabi üle järelevalvemenetluse.

«Meile ei ole keegi kaevanud selle juhtumi üle, mis Postimehes täna (eile – toim) on. Kui aga on suur avalik huvi, nagu ka meediahuvi seda on, siis me hakkame sellega tegelema,» sõnas terviseameti peadirektor Tiiu Aro. Eilses Postimehes kirjeldati surmajuhtumit, mille puhul kadunukese omaksed kahtlustavad Tapa kiirabibrigaadi hooletus tegutsemises. Kohalikud perearstid andsid aga mõista, et tegu pole üksikjuhtumiga ja probleem on ulatuslikum.

Aro kinnitusel on terviseamet juba alustanud kõnealuse kiirabibrigaadi töö suhtes järelevalvemenetlust. Tema sõnul võib uurimine võtta vähemalt kuu, kuna kõikidelt asjaosalistelt on vaja võtta selgitused. Uurimise käigus vaadatakse ka kiirabipidaja ehk Karell Kiirabi üldist tegutsemisajalugu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles