Ees ootab mitmekülgsete üritustega fitnessnädal

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fitness
Fitness Foto: hers.ee

Ühendus Sport Kõigile, Eesti Olümpiakomitee ja Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liiduga koostöös viiakse 24. aprill kuni 01. mai 2016. a läbi kampaania Fitnessnädal. 

Nädala eesmärgiks on tutvustada fitnesstreeningut kui suurepärast võimalust saavutada parem kehaline vorm ja enesetunne. Nädal saab alguse täna Spordiklubi Sparta avatud uste päevaga. Fitnessnädala kulminatsiooniks on 30. aprillil Salme Kultruurikeskuses Tallinnas toimuvad Balti matš ja Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis.

Lisaks korraldatakse «Harrastaja küsib – ekspert vastab» aktsioone ja erilist tähelepanu pööratakse naistele, kelle kaasamiseks toimub ürituste sari «Naised trenni».

Fitnessnädala programm:

  • 24.04 Spordiklubi Sparta avatud uste päev 
  • 25.04 Nädala jooksul avaldatakse www.naisedtrenni.ee portaalis treeningute, toitumise ja motivatsioonialast lugemist ja vaatamist.
  • 26.04 Ott Kiivikase webinari sarja «Teadlikult trenni» kolmas osa, mille raames saab Otile esitada küsimusi ja saada otse-eetris vastuseid. Lisainfo: webinari info.
  • 27.04 Kehakoostise tasuta mõõtmine FitShop Spartas ja Fitshop Telliskivis.
  • 28.04 Uue fitnessi võistlusala Fit Modell tutvustav seminar: Fit Modell – tervislikkuse ja treenituse tasakaal! Võistlusala on nii naistele kui meestele, rohkem infot siin.
  • 29.04 Kehakoostise tasuta mõõtmine FitShop Spartas ja Fitshop Telliskivis.
  • 30.04 Balti matš ja Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis. Esmakordselt on laval laste ja noorukite fitness-kategooriad.
  • Nädala jooksul tutvustatakse www.liigume.ee ja Eestimaa Liigub Facebookis lehtedel erinevaid fitnesstreeningu võimalusi, uusi harjutusi ja nippe parema vormi saavutamiseks.

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu presidendi Arnold Tokko sõnul on fitnesstreening kõige mitmekülgsem ja keha parimal viisil arendav treening. «Fitnessi võimalused on väga mitmekülgsed. Iga inimene leiab kindlasti endale sobiv treeningustiili ja sealsamas on võimalik kokku panna ka tõhus kombinatsioon mitmest erinevast treeningust. Fitnessi alla koonduvad nii rühmatreeningud vahenditega ja ilma, kui ka erinevate suunitlustega treeningud jõusaalis. Fitnesstreeningu abil saab väga tõhusalt arendada aeroobset ja ka lihasvastupidavust ning maksimaalset jõudu. Fitness aitab kasvatada lihasmassi või soovijatel langetada kehakaalu jne. Fitness on tõhusaim viis oma keha eest hoolitseda. Kutsun kõiki üles tutvuma fitnesstreeningu võimalustega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles