Naine selgitab, miks ta lasi omale põskedesse augud torgata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vikki Grant/ Picture alliance / Moodboard / Scanpix

Briti ilublogija A. J. Weir lasi endale 1300 naela eest põskedesse augud torgata, et saada omale samasuguseid lohkusid nagu on ta 11-aastasel pojal.

Dimpleplasty ehk lohuplastika on populaarsust koguv protseduur, millega tehakse kliendile põselohud. 44-aastane Weir rääkis väljaandele Daily Mail, et unistas lohukestest juba pikka aega, sest oli oma poja peale kade. Olles unistanud protseduurist juba kümme aastat, tegi ta selle tänavu septembris lõpuks ära, kuigi pereliikmed peavad teda seepärast napakaks. 

«Kui kellelgi on lohud, siis üritan neile näpu näkku torgata. See on tõesti veider, aga mulle nii meeldivad need,» selgitas ta oma kinnisideed. «Need teevad inimese armsaks.»

Lohuplastikal on ka omad riskid. Võib juhtuda, et klient ei saagi soovitud tulemust ja teda jäävad lohukeste asemel ilmestama armid. 

«Paljude inimeste meelest on see eriti loll kosmeetiline protseduur ja oma näo välimusega mässamine tundub pöörane. Mõned ütlevad, et tuleks lihtsalt sellega rahule jääda, mis sulle on antud, ja ma saan sellest aru, aga ma tahtsin seda teha. Ma sain seda endale lubada ja mu pere ei pidanud selle pärast majanduslikult kannatama, nii et miks ka mitte?»

Kohaliku tuimestuse all võeti naise põskedest seestpoolt tükk välja ja augud õmmeldi kinni. «Ma olin kogu aja ärkvel. See oli natuke nagu hambaarsti juures käimine,» ütles naine. 

Esialgu läksid naisel põsed veidi paiste ja enda sõnul nägi ta välja nagu koopaorav. Paari päevaga paistetus taandus ning põsed läksid lillakaks ja valusaks. Umbes kuu ajaga olid põsed täielikult paranenud ja tuttavad hakkasid muutust märkama.

«Mõned inimesed tõesti märkavad, et mul on nüüd lohud ja enne ei olnud, ega neid ei olegi mõtet teha, kui keegi ei märka. Mu mees ja poeg peavad mind hulluks ja ma saan sellest aru. Ma olen nõus, et mingil määral on see mõttetu - see ei tee mind edukamaks, aga ma lihtsalt tahtsin seda,» tõdes Weir. «Mu lohud näevad väga loomulikud välja. Pole aru saada, et mulle on tehtud lõikus.»

Vaata pilte siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles