Mitte nõrganärvilistele: tätoveeringu eemaldamine lõppes võika armiga

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Tätoveeringu tegemine tasub väga hoolikalt läbi mõelda, sest selle eemaldamine on äärmiselt raske, valus ja pikk protsess. Kuigi tänapäeval on eemaldamise meetodid üha kvaliteetsemad, näitab ühe noore naise juhtum, et võib minna ka väga halvasti. 

Pasuda Reaw soovis oma rinnalt eemaldada suure tätoveeringu ja valis traditsioonilise lasereemalduse asemel keemilise eemaldamise meetodi Rejuvi, mis on välja töötatud Californias Rejuvi laboratooriumis, vahendab The Independent. 

 

9day

A post shared by Pasuda Reaw (@rreaw) on

Rejuvi meetod peaks kiirendama tätoveeringu hajumise protsessi, kuid Reaw koges midagi muud. Naine tegi protsessist aeg-ajalt pilte ja postitas neid oma Instagrami kontole. 

Kui esialgu tundus, et tätoveering tõesti hajub, siis mõne päeva pärast tekkis kole põletik ja nahk hakkas tätoveeringu pealt sõna otseses mõttes maha kooruma. 

 

A post shared by Pasuda Reaw (@rreaw) on

Lõpuks kukkuski pilt nahalt maha, kuid sellega Reaw kannatused ei piirdunud. Kolm kuus hiljem on  tätoveeringu asemel tursunud ja punetav nahk, mis näeb välja nagu suur põletusarm. 

Reaw otsustas oma lugu teistega jagada, et kõik teaksid, millega tuleb keemilise eemalduse korral riskida. 

 

❤️

A post shared by Pasuda Reaw (@rreaw) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles