Liina Orlova 7 suvist supertoodet

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Kuidas hinnata häid ilutooteid? Ikka ülivõrdes! „Super-super, viis kahe plussiga,” kiidab näitlejanna Liina Orlova oma Apotheka Iluteegist leitud lemmikuid.

Kui Liina Orlova ilutooteid katsetab, hindab ta loomulikult nende toimet ja lõhna, samuti pakendite pilkupüüdvat disaini. Väga oluliseks peab ta ka kasutusmugavust. „Mugav peale kanda”, „mugav reisile kaasa võtta” – kõlab tunnustus mitmele iluvahendile, mille ta plaanib ka Hispaania reisile kaasa pakkida.

Dr. Hauschka roosi kehapalsam – Sellele panen hindeks viis kahe plussiga. Niivõrd mõnus, kreemika tooni ja eriliselt hea lõhnaga. Imendub hästi, lõhnab hästi. Super! Tõeliselt meeldiv ja uhke kreem. Selle võtan ka kindlasti väikese topsiga reisile kaasa. Uurisin Dr. Hauschka tootekataloogist, mis on nagu raamat, ka teiste toodete kohta, ning tulevikus tahaksin kindlasti proovida sandlipuuõliga kehapalsamit. Lugesin ka Dr. Hauschka väärtustest, see oli väga vahva, inspireerivate piltidega raamat, olen väga vaimustatud.

Ciccarelli rahustav jalageel on hea kreem väsinud jalgadele. Mul on juba ammu komme, et kui jalad on väsinud, tõstan need kõrgemale, panen näiteks diivani seljatoele – see on jalaveenidele kasulik. Siis on hea ka seda pisut jahutavat kreemi peale panna. Kuna mul oli üks jalg pisut hõõrdunud, pani kreem naha pisut kipitama.

BioNike Defence Elixage toitev päevakreem – Võtsin selle kreemi kohe igapäevaseks kasutamiseks. Väga hea imenduvusega. Kreem tundub küllaltki rasvane, aga see sobibki vanemale nahale, tekitab nahale nagu kaitsekihi. Tõesti üks väga korralik kreem!

Vichy Neovadiol GF huule- ja silmaümbruse kreem – Ma ei ole silmakreeme väga kasutanud, aga see oli väga tore kreem, igati sümpaatne. Pisike mugav tuub, ilusa metallotsikuga – hea peale kanda. Super disain! Selle võtan ka kindlasti reisile kaasa. Väga mõnus kotti pista.

Lumi värskendav kase näovesi – See on ju eestlaste tehtud! Näovesi muutis näo pehmeks ja pihustiga pudelit oli väga mugav kasutada: vett sai näole pihustada nii, et see ei rikkunud silmavärvi. Meeldib ka pudeli disain: ilus, elegantne must.

Avene Sun vananemisvastane päikesekaitsekreem näole, SPF 50+. Seda kreemi tahaksin küll väga kiita! Panen hindeks viis kahe plussiga. Suurepärane prantslaste vananemisvastane kreem kõiksugu kaitsefiltritega. Tõesti supersuper. Mu näol on pigmendilaike, mistõttu tahan nahka päikese eest hästi kaitsta. Kandsin seda näole ja läksin siis rõdule päevitama. Kreem imendus väga hästi. Kuna see on väikeses pakendis, on seda mugav ka reisile võtta. Pakin selle absoluutselt kindlasti kaasa!

Dermaglin kortsudevastane Bio mask 45+. Väga äge mask, selles on ju igasuguseid kasulikke aineid – savi, kollageeni! Supersavi! Tundub, et seal leidub ka mingeid taimseid ekstrakte. Kui mind ootas ees pildistamine, tegin sellega eelmisel õhtul maski. Savimask on vahvalt roheline ja oli tunne, nagu paneksin mingi rohelise taime näole. Mulle meenus mu ema vana õpetus, et ühtki kurgikoort ei tohi niisama ära visata – tõmban kurgikoore niiske poolega alati üle näo, see ju niisutab hästi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles