Ära kompa ilutooteid ostes pimeduses, usalda eksperte!

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Kui mõni ilutoode on tõeliselt hea, siis räägib sellest kõige paremini just statistika.  Milliseid ilutooteid armastavad Eesti inimesed kõige enam? Apotheka Iluteek reastas igas kategoorias populaarseimad tooted.

Kuidas orienteeruda ilutoodete maailmas, kus igas kategoorias on võimalik valida sadade toodete vahel? Lihtsam oleks otsuseid langetada eksperte usaldades. Kõige paremad eksperdid on tavaliselt inimesed ise. Just nemad on need, kes panid kokku Iluteegi parimate toodete TOPi ja kelle arvamust tasub kõige enam usaldada.

“Inimesed teevad igapäevaselt üha teadlikumaid valikuid. Nii toodete konsistentsi uurides kui ka katse-eksitus meetodil jõutakse ilutoodeteni, mida ostetakse üha uuesti ja uuesti, sest neist saavad lemmikud. Väga palju usaldatakse ka oma sõbranna või lähedase arvamust. Need kogemused peegelduvad ka statistikas, mis näitavad otseselt Eesti inimeste lemmiktooteid,” avaldas Apotheka Iluteegi iluspetsialist Riin Liplik.

Eelmisel aastal oli Iluteegi hitt-toodeteks Babe tooniv päikesekaitsekreem, Bionike pikendav ja koolutav ripsmetušš ja Babe Stop puhastav geel. “Kuna ilumaailm areneb väga kiiresti, otsitakse üha enam ka tooteid, mis oleksid multifunktsionaalsed. Näiteks Babe päikesekaitsekreem kaitseb nahka päikesepõletuse eest ja samal ajal sobib hästi ka jumestamisel aluskreemiks. Samas aitab see võidelda pigmendilaikude vastu. Babe puhastav geel aga omakorda puhastab nii poorid, eemaldab liigse rasu, kui sobib ka samaaegselt kogu keha pesemiseks kui seljal, rinnakul või reitel esineb aknet,” lisas Liplik.  

Jagasime ilutooted kümnesse kategooriasse ning tõime välja iluekspertide TOP5 tooted. Boonusena on kõikidele toodetele jaanuarikuus soodustus. Hinnad kuni –25%!

SEERUMID

NÄOKREEMID

SILMAD

KEHAHOOLDUS

JUUKSED

ILUVITAMIINID

INNOVATSIOON

MAKE UP

MEIGIEEMALDUS

MEESTELE

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles