Kodutud koerad ootavad südamekuul uusi südamesõpru

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Sarymsakov/PantherMedia / Andriy Sarymsakov / Scanpix

Varjupaikade MTÜ aitab koostöös Südameapteegiga kaasa inimeste südametervise edendamisele, näidates, et koduloomad aitavad tõsta inimeste aktiivset elustiili, füüsilist liikumist ja emotsionaalset toonust. Iga aprillikuus varjupaigast uue kodu leidnud koeraga antakse kaasa kingitus, mis sisaldab südametervisele kasulikke toidulisandeid ning kinkekaarti vajalike veterinaariatoodete soetamiseks.

Südameapteegi turundusjuhi Mari Sumbergi sõnul tehakse aprillikuus koostööd Varjupaikade MTÜ-ga, et tõsta teadlikkust inimeste südametervise edendamisest koos neljajalgse südamesõbraga. «Aprillikuu fookuses on süda ja südametervis, mistõttu otsustasime teha koostööd Varjupaikade MTÜ-ga, et inimesed ja loomad leiaksid endale uue südamesõbra,» sõnas Sumberg. «Kingime igale varjupaigast koera võtnud inimesele ja tema uuele sõbrale stardipaketi, mis sisaldab südametervisele kasulikke toidulisandeid ning 50€ väärtuses Südameapteegi kinkekaarti veterinaariatoodete ostmiseks.»

«Kuna Südameapteegi apteekidest leiab mitmesuguse valiku veterinaariatooteid, on sümboolselt uue südamesõbra leidmist meil Südameapteegiga väga hea meel toetada,» ütles Sumberg ja lisas, et on aprill südamele pühendatud kuu ja seetõttu peaks inimesed pöörama tähelepanu oma südametervise hoidmisele. «Oma neljajalgse sõbraga värskes õhus jalutamine aitab tugevdada südametervist. Juba 30-minutit värskes õhus liikumist annab südamele vajaliku toonuse, rääkimata emotsionaalsest toest, mida koduloom pakub,» lisas Sumberg.

Lisaks kutsub Südameapteek üles oma kliente Varjupaikade MTÜ jaoks annetama. «Annetuse tegemiseks piisab soovitud summa lisamisest oma apteegist soetatu ostusummale. Annetusi saab teha kogu aprillikuu jooksul ning omalt poolt lisame aprilli lõpus kogutud summale 750 euro väärtuses vajalikke veterinaaria- ja esmaabitooteid,» kutsus Südameapteegi turundusjuht inimesi varjupaigaloomi toetama. 

Varjupaikade MTÜ üldjuht Triinu Priks ütles, et koostöö Südameapteegiga on väga tervitatud ning vajalik, kuna igal aastal leiab varjupaikade mittetulundusühingu abiga uue kodu 1300 kodutut looma. «​Uue lemmiku valimine võib olla väga suurt elevust tekitav, kuid samal ajal on see tähtis otsus, mis mõjutab nii koera võtjat, tema peret kui ka välja valitud uut südamesõpra. Seetõttu on üks samm juba lemmiklooma võtmisel Südameapteegiga koostöös tehtud, kuna veterinaariatooted on igale koerale väga vajalikud,» ütles Priks. 

Kõikide koertega, kes endale uut kodu ja sõpra otsivad, on võimalik tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles