Pereisa Viktor vajab abi kallihinnalise vähiravi soetamiseks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mathias Weigand / PantherMedia / Mathias Weigand

Äsja sai vähiravifond anda rõõmusõnumi ehk kinnituse oma toetusest 60-aastasele Jõhvis elavale Viktorile, kes võitleb kopsuvähiga. Mehe raviks kulub kolme kuu jooksul ligi 18 000 eurot, millest ta ise katab 2000 eurot.

Pereisa Viktori haiguse lugu algas 7. detsembril 2017 Jõhvis, kui ta külastas oma perearsti. Järgmisel päeval viidi mees kümneks päevaks haiglasse ja raviti antibiootikumitega tal avastatud kopsupõletikku. Uuringute käigus leiti kopsus kasvaja ning jaanuarist algas keemiaravi. Edasiseks haiguse vastu võitlemiseks on vajalik hirmkallis ravim.

«Mul on armas perekond. Naisega sain tuttavaks ülikooli ajal ja oleme koos 35 aastat. Ma ehitasin oma perele hubase maja, istutasin aeda imeilusad teeroosid ja magusad maasikad, viljapuud rõõmustavad meid iga aasta mahlaste õunte, kirsside ja meeploomidega. Praegu mängib aias kassidega minu sinisilmne ja lokkis juustega kaheaastane lapselaps,» kirjutas Viktor vähiravifondile «Kingitud elu».

Mees koos perega on tänulik fondile ja kõigile annetajatele toetuse eest. Tal püsib lootus saada terveks, et olla koos oma lähedastega, tunda rõõmu laste ja lastelaste väikeste ja suurte edusammude üle, olla vajalikuks ühiskonnaliikmeks ja teha oma lemmiktööd.

Vajalikud andmed Viktori ja teiste vähihaigete võitluse toetamiseks leiad vähiravifondi kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles