Naised üritavad juutuuberite eeskujul hambapastaga rindu suurendada

Naine
Copy
Foto: Adam Radosavljevic / PantherMedia / Adam Radosavljevic

Internetiajastul levib info väga kiiresti ning sel on oma häid ja halbu külgi. Samuti nagu levivad tarkuseterad, levivad ka lollused. Youtube’i vlogijate mõjutusel on nüüd käima läinud uskumus, et hambapasta abil saab rindu suurendada.

Kasutaja Editorial Naturalbeauty556 nime all avaldati hiljuti video, milles väidetakse, et hambapasta, jahu, munavalgete ja kurgi seguga saab rindu pringimaks muuta. Ligi kaheksa miljoni vaatamisega videos öeldakse, et hambapastasegu ahendab poore ja teeb naha pringiks, edastab Women’s Health.

Susana Home Remedies avaldas samuti video, kus hambapastat rinnahooldusvahendina kiidab. Tema sõnul ajab vaseliini ja hambapasta segu nibud kikki ja teeb rinnad koguni korvisuuruse võrra suuremaks. Videos soovitab vlogija rinnad igal õhtul sisse määrida, et tulemused näha oleks. Seda videot on vaadatud üle kolme miljoni korra.

Need on kõigest üksikud näited Youtube’i videotest, kus õpetatakse hambapastast tehtud segusid kasutama rindade pringimaks ja suuremaks muutmiseks.

On seal tõde taga?

Mitte päris, ütleb naistetervise ekspert dr Jennifer Wider. «See võib ajutiselt jätta hambapasta kuivamisel pringima tunde, aga kaob kohe, kui pasta maha loputada,» tõdeb arst. Vaseliin küll niisutab nahka, aga see on ka kõik. Ainus, millega võid arvestada, on hambapastale iseloomulik lõhn, mis nahale alles jääb.

Arsti sõnul ei ole sel totral ilunipil suurt muud kahju, kui et mõnel naisel võib selle tagajärjel tekkida allergia tõttu nahaärritus ja lööve. Prinkide rindade nimel soovitab arst kanda push-up-rinnahoidjat ja teha rinnalihastele trenni. Hambapasta jäta hammastele.

Artikkel avaldati esmakordselt 03.08.2018

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles