Jõulutunnelile tehtud annetuste summa kasvab kiiresti

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV maratonsaate «Jõulutunnel» salvestusel on saatejuht Margus Saar koos Margit Kilumetsaga.
ETV maratonsaate «Jõulutunnel» salvestusel on saatejuht Margus Saar koos Margit Kilumetsaga. Foto: Peeter Langovits

Eesti Televisiooni saade Jõulutunnel kogub sel aastal raha liikumispuuetega inimestele liikumis- ja kõnnilabori soetamiseks.

Keskpäevaks oli ületatud poole miljoni krooni piir, kella üheks oli annetusi kogunenud juba üle 700 000 krooni ning kella kaheks oli täis saanud esimene miljon, vahendas kella ühe ajal ERR Uudised. Kella viieks oli rahanumber teleekraanil kerinud juba üle poolteise miljoni krooni.

Neljapäevase viimase saate lõpuks oli annetatud summa kavanud ligi 3,3 miljoni kroonini.

Jõulutunneli koostööpartner on SA Haapsalu Neuroloogiline Rehabilitatsioonikeskus, kus keskendutakse peamiselt pea- ja seljaajukahjustuste ravile.

Keskuses saavad patsiendid abi kaasasündinud tervisekahjustuse parandamiseks, ka taastusraviks õnnetuse, liiklusavarii või insuldi puhul.

Televaatajad saavad toetada liikumis- ja kõnnilabori soetamist, helistades Elioni, Starmani, EMT, Elisa või Tele2-e võrgust tasulistel telefonidel:

900 7701 - annetades 25 krooni
900 7702 - annetades 100 krooni
900 7703 - annetades 500 krooni

Telefoninumbrid on avatud 27. detsembri õhtuni.

Eelmisel aastal koguti Jõulutunneliga 2 930 000 krooni Tallinna lastehaiglale ja TÜ Kliinikumile laste operatsiooniseadmete soetamiseks ning Tallinna Pelgulinna sünnitushaiglale lootemonitori soetamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles