Kas ravimeid võiks müüa väljaspool apteeke? Tõde selgub väitluses

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravimid
Ravimid Foto: SCANPIX

Ravimitootjate Liidu juhataja Riho Tapfer asub sel neljapäeval Postimees.ee veergudel peetavas online-väitluses kaitsma seisukohta: «Käsimüügiravimid peaks olema kättesaadavad ka väljaspool apteeke».

Juba kell 9.00 hommikul algavas debatis on tema vastaseks noored sõnavõlurid Eesti Väitlusseltsist.

Vähemalt kord kuus Eesti Väitlusseltsi ja Postimees.ee korraldatavate online-väitluste eesmärk on muuta arutelu erinevatel ühiskonnas aktuaalsetel teemadel sisulisemaks ning argumenteeritumaks.

Väitluse formaat on järgmine: kõigepealt esitavad mõlemad osapooled oma põhiargumendid (avakõne), seejärel saab teemat kaitsev pool võimaluse kiireks vastulauseks.

Sellele järgneb online-intervjuu laadne ristküsitlus, mis peaks olema väitluse kõige põnevam osa. Osapooled saavad seal küsida teineteiselt reaalajas küsimusi, samuti on koht lugejate saadetud küsimustele (võite esitada küsimusi Tapferile juba selle loo kommentaariumisse). Oma seisukohad võtab kumbki osapool kokku lõppsõnas.

Väitlusseltsi võistkond ei esinda tavaliselt online-debattides oma seisukohti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles