Suitsust-vabaks treeneri leiab internetist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsetamine.
Suitsetamine. Foto: SCANPIX

Euroopa Komisjoni algatatud suitsetamisvastase kampaania «Eks-suitsetajad on peatamatud» rõhutab tubakavaba elu positiivseid külgi, milleks on parem tervis, sotsiaalsed suhted ja rohkem raha.

Et saada endale isiklik netitreener ehk iCoach, tuleb liituda internetipõhise tugiprogrammiga.

Igalt liitujalt uurib treener, kui tihti ja millistes situatsioonides ta suitsetab, mis ajal ja millise tegevuse eel või järel ning mida tunneb loobuja enne sigareti tõmbamist.

Saadud info põhjal koostab iCoach statistika ning hakkab loobujale esitama kord päevas küsimusi stiilis: «Kas oled mõelnud, kuidas käituda, kui oled suitsetamisest loobunud, kuid seltskonnas sulle siiski sigaretti pakutakse? Mõtle sellele, kuidas pakkujale vastata ja endale kindlaks jääda!»

Seejärel pakub ta nõuandeid suitsetamise vähendamiseks või selleks loobumiseks. Kasutajad näevad oma edusamme ja ka tagasilangusi iga päev ja kuu lõpus iCoachi koostatud raportist.

Rohkem informatsiooni kampaania kohta ning iCoachiga liitumine: www.exsmokers.eu

Lisainfot leiab ka Facebookist http://www.facebook.com/#!/Unstoppable.eesti

Ekssuitsetajate kampaaniaga on Euroopas liitunud juba üle 20 000 inimese, kellest 30 protsenti on kolme kuu jooksul suutnud suitsetamisest loobuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles