Suri 32-aastane ravimatu vähiga mees, kes jagas videode läbi terve maailmaga oma elu lõppu

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravimatu vähiga mees on jaganud kogu oma haigusteekonda läbi videote.
Ravimatu vähiga mees on jaganud kogu oma haigusteekonda läbi videote. Foto: YouTube, kuvatõmmis

Täna õhtul postitas Daniel Thomase perekond tema YouTube`i kanalile ühisvideo. «Kogu pere tuli kokku, et jagada väga kurba uudist. Mõnes mõttes on see Dan`i jaoks kergendus – ta ei pea enam kannatama,» lausub mehe ema.

Daniel lahkus siitilmast täna kell 12.35 Inglismaa aja järgi. Noorel mehel diagnoositi mõned aastad tagasi vähk, mis osutus ravimatuks. 

Ta vend tänab, et inimesed on Danieli sel raskel teekonnal nii innukalt toetanud. «Ma tean, kui palju ta on aidanud ka teid. Sõnad ei saa seletada seda, kuidas me end praegu tunneme, aga loodan, et saame seda teekonda teiega koos jätkata.»

Ta ema jätkab: «Olen kindel, et Danil on tulevatel kuudel kõigi jaoks veel üllatusi varuks, ehkki teda ei ole enam füüsiliselt siin. Tean, et ta on pannud paar asja kokku. Jätkame sellega. On olnud hea, et ta on saanud oma teekonda jagada nii paljude inimestega. Loodan, et see on aidanud teid – see on igatahes aidanud meid perekonnana sellest raskest ajast läbi tulla. Eriti sellest viimasest nädalast. Tahame tähistada Dani elu ja mida ta meile tähendas. Väga armastatud poeg, väga armastatud vend, abikaasa ja isa kassikesele.»

Danieli isa lisab, et teekonna on teinud imeliseks ka sõnumid, mis on saadetud inimeste poolt, kes on öelnud, et on kaalunud enda elu võtmist ja kui palju on Daniel neid aidanud. «Inimesed on hinnanud ümber, kuidas nad näevad omaenese teekonda vähihaigena. See on olnud mõlemale poolele inspireeriv. Tahame teid julgustada edasi minema, mis iganes kohas te praegu ka ei oleks,» sõnab Danieli isa. Ta märgib, et see ongi poja pärand maailmale - mine igal juhul edasi! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles