Kliinikumi uus ravijuht proovib lühendada ravijärjekordi

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Kotsar vastas reporter Aime Jõgi küsimusele, miks on juhatuses just tema, et soov teha administratiivset tööd ei tekkinud tal järsku, vaid tasapisi ja viimase poole aasta jooksul. Ta tõepoolest usub, et äkki on temast kasu.
Andres Kotsar vastas reporter Aime Jõgi küsimusele, miks on juhatuses just tema, et soov teha administratiivset tööd ei tekkinud tal järsku, vaid tasapisi ja viimase poole aasta jooksul. Ta tõepoolest usub, et äkki on temast kasu. Foto: Kristjan Teedema

Andres Kotsar on viimased kolm ja pool aastat juhtinud TÜ kliinikumi kirurgiakliiniku uroloogia ja neerusiirdamise osakonda. Enne seda on ta 11 aastat töötanud uroloogina Tampere ülikooli haiglas, mis on Skandinaavia maades üks kuulsamaid, ning sealt tippspetsialistina Eestisse naasnud. Tal näib kaasas olevat idee, kuidas kliinikumis ravijärjekordi lühendada.

Kuna administratiivne töö kliinikumi juhatuses on Andres Kotsari jaoks väga teistmoodi töö kui seni, siis sel aastal on ta distantseerunud kõikidest kliinilise töö kohustustest. Tema plaan on aga, et uue aasta algul, kui sisseelamisaeg möödas, jätkab ka väikse koormusega ka uroloogina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles