Virtuaalkliinik pakub vaimse tervise kuul tasuta psühholoogi visiite

Maiken Mägi
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minudoc.ee platvorm.
Minudoc.ee platvorm. Foto: Minudoc.ee

Oktoober on vaimse tervise kuu. Sellega seoses teatas täna Minudoc.ee virtuaalkliinik, et pakub esimesele sajale psühholoogi videokonsultatsioonile aja broneerijale tasuta teenust.

Tänasel ülemaailmsel vaimse tervise päeval otsustasid Minudoc.ee platvormiga liitunud psühholoogid, et teevad Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul eestlastele kingituse. Esimesed 100 inimest, kes broneerivad endale oktoobrikuu jooksul Minudoc.ee virtuaalkliinikus psühholoogi või kliinilise psühholoogi konsultatsioonile aja, saavad selle tasuta.

Katriito nõustamis- ja psühhoteraapiakeskuse kliiniline psühholoog Triinu Niiberg-Pikksööt julgustab inimesi seda võimalust kasutama. «Tihtipeale tuntakse piinlikkust ja ebamugavustunnet psühholoogi vastuvõtule minnes. Tänu Minudoc.ee loodud videokonsultatsiooni võimalusele saab inimene mugavalt ja turvaliselt talle sobival ajal ja sobivas kohas pidada nõu vastava ala spetsialistiga,» rääkis ta.

Minudoc telemeditsiini platvorm vahendab Noviti Grupi, Katriito nõustamis- ja psühhoteraapiakeskuse, Koos paremaks OÜ, Kalda & Kalda OÜ ja OÜ Nadelle psühholoogide ja kliiniliste psühholoogide nõustamisteenust läbi videosilla. Konsultatsioone pakutakse eesti, vene, inglise ja hispaania keeles. Platvormiga liitunud pikaaegse kogemusega psühholoogid ja kliinilised psühholoogid on spetsialiseerunud erinevatele vaimse tervisega seotud muredele, seejuures jagub neil kogemusi nii täiskasvanute, teismeliste kui ka lastega.

Virtuaalkliinikus on võimalik saada kiirelt abi näiteks (töö)stressi, läbipõlemise, enesehinnangu, unetuse ja konfliktsete inimsuhetega seotud probleemides. Samuti tegelevad vastava ala spetsialistid ka ärevus- ja meeleoluhäiretega ning mälu halvenemise, keskendumise ja tähelepanu hoidmisega seotud probleemidega. Konsultatsiooni pakutakse ka autismispektri häiretega töötavatele ja kokku puutuvatele inimestele ning kroonilise ja pikaajalise valu all kannatavatele inimestele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles