Vaata otse! «Tuhat tervist» uurib, kuidas tulla toime tülikate peavalude ja migreenihoogudega?

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaates «Tuhat tervist»  tuleb seekord juttu peavaludest, beebi nahaprobleemidest ning mikroskoobi kasutamisest hambaravis.

Inimkonna kõige enam kurdetud tervisemure on peavalud ja neid on väga palju erinevaid  liike. Uurime järele, mis vahe neil on ja kuidas nendega toime tulla. Väikelapse vanemal on kindlasti tulnud ette muresid oma pisibeebide nahaga - mida siis ikkagi teha, kui tita pead katab beebikõõm või valulik mähkmelööve muudab elu keeruliseks?

Lisaks vaadatakse Indrek Ventmanni hambaid väga suure suurendusega ehk tehakse tutvust mikroskoobi kasutamisega hambaravis. Kuidas elada kvaliteetset elu meeletute migreenihoogudega ning muid ilu ja hea tervise nippe jagab armastatud saatejuht Eve Kallaste.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.10. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist, haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles