Valga haigla uueks juhiks valiti endine TÜ kliinikumi ülemarst Margus Ulst

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga haigla uus juht Margus Ulst.
Valga haigla uus juht Margus Ulst. Foto: Margus Ansu

Valga haigla nõukogu kogunes täna haiglale uut juhti valima, kuna senine juht Marek Seer suundus Tartu Ülikooli kliinikumi haldusjuhiks. Uueks juhiks valiti endine Tartu Ülikooli kliinikumi juhatuse liige ja ülemarst Margus Ulst.

Haigla nõukogu liige Margus Lepik ütles, et lõppvooru jõudis kaks väga head kandidaati. "Enamik nõukogu liikmeid oma sõnavõttudes ütles, et kui võimalik, võtaks mõlemad. Aga Ulsti nägemus ja meditsiiniline taust, et ta on arst, kaalus teise kandidaadi üles."

Täielikku konsensust Lepiku sõnul nõukogus siiski polnud ja valik langes hääletuse teel. Häälte jagunemist ei soovinud Lepik kommenteerida, aga võit oli siiski kindel. "Ei olnud nii, nagu sünnitusosakonnaga, et pooleks häältega. Hääletus oli segiläbi, Tartu ja Valga mängu ei olnud," lausus Lepik (sünnitusosakonna sulgemisotsuse puhul jagunes nõukogu pooleks, kui kolm Valga esindajat ja kolm kliinikumi esindajat jäid eri seisukohale – toim).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles