Narkootikumidega kimpus teismeline palub tavatul viisil võõrutusraviks raha

Angela Blumkvist
, Sõbranna.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

19-aastane Lauren Higgins loodab, et ühisplatvormi abil õnnestub tal jätkata võõrutusravi kliinikus, mille eest tuleb nädalas välja käia 3500 eurot.

Heroiinisõltlasest tütre perekond on ahastuses - et aidata tütrel sõltuvusest vabaneda, peavad nad maksma iganädalaselt tuhandeid eurosid. Iirimaa võõrutuskliinik kasseerib iganädalaselt ravi eest 3500 eurot.

Vanemate jaoks on tegu «elu ja surma» hinnaga ning siiani on vanemad ise suutnud maksta 6 kuud võõrutusravi. Ühisrahastusplatvormi GoFundMe pandud postituses kirjutasid vanemad, et kui Laurenile võimalust ei anta, siis ta suure tõenäosusega sureb. Emotsionaalses posituses selgub, et tütrel olid juba 12-aastaselt suured probleemid ning nooruke Lauren sattus enesevigastamise tõttu haiglasse.

Möödunud aastal sattus Lauren enne jõule suure üledoosiga intensiivravisse ning pärast seda ei andnud tütar end pikalt perekonnale näole. Lauren saabus koju käesoleva aasta 9. novembril ning palus võimalust võõrutusravile minna. «Palun aidake mul pääseda olukorrast, kus muutun statistikaks,» kirjutas Lauren avameelses kirjas avalikkusele.

Tänaseks on kogutud 3083 eurot. Et ravi lõpuni teha, on eesmärgiks seatud kokku saada 10 309 eurot.

Allikas: Belfast Live

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles