Pereema kingituste kuhi on inimesed marru ajanud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglise pereema soetatud kingituste hulk on niivõrd suur, et matavad vaese jõulupuu endasse.

Isekaks ning hoolimatuks emaks tituleeritud Emma Tappingul kulub kuid kingituste muretsemiseks. Lisaks kulutatud ajale kulub teadagi ju ka rahakott. Kolme lapse ema märgib, et möödunud aastal kulus tal «tagasihoidlikud» 2225 eurot kingituste muretsemiseks. Olgu öeldud, et pühadest joovastunud naisel tuli möödunud aastal 350 kingitust pakkida. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#christmas #christmas2018 #presents #mumdidgood #loveit #happy #thebossmum

A post shared by TheBossMumTV (@thebossmumtv) on

Tappingu üle võlli keeratud komme on aga sotsiaalmeedia kasutajad marru ajanud. Paljud leiavad, et Tappingu teguviis on naeruväärne ja napakas ning et naine on kaotanud igasuguse arusaama pühadest. Lisaks ei mahu inimestele pähe naise isekus - kannatavad ju nõnda paljud meid puudust, samal ajal kui Tappingu maja upub kinkidesse. Miks mitte veidi heategevusse panustada?

Tapping ise oma teguviise ei häbene ning tõdeb, et laste silmis olev rõõm ja sära teevad hiljem tagantjärele inimeste negatiivsuse tasa. Mani saarelt pärit pereema eputamine on kestnud juba aastaid ning paistab, et iga järgnev aasta kavatseb tulla grandioossem, kui teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles