Uuring selgitas välja kõige populaarsemad kingituste peidukohad meie majapidamistes

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Pühadeaeg on täis soojust, lähedust ning ka kingitusi-meeneid kõige kallimatele. Kus aga hoiab keskmine inimene oma kingitust peidus?

2648 inglase seas läbiviidud uuring näitas, et koguni 91 protsenti küsitletuist on peitnud kingitusi oma laste eest. Koguni 59 protsendil on aga õnnestunud peita kingitust oma elukaaslase ees, vahendab housebeautiful.com.

Kõige naeruväärsematest peidukohtadest toodi muuseas välja sügavkülma, põrandaalused ning lampide varjud. Konkurentsitult kõige populaarsemaks peidukohaks kujunesid voodialused, kuhu sokutas oma kingi koguni 22 protsenti vastanutest. Garderoobi või riidekappi pidas heaks peidukohaks 19 protsenti inimestest. 15 protsenti küsitluses osalenuist leidis, et ka garaaži on paslik on oma kingitused jätta. Huvitaval kombel peab 11 protsenti hoopis keldrit väärt peidukohaks. Igaühele oma, kas pole?

https://www./uk/lifestyle/a25658941/christmas-presents-hiding-spots/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles