Vaata otse! «Tuhat tervist» teeb selgeks, kuidas vältida talviseid kõhuviirusi

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu toidutalumatusest ja tülikatest talvistest kõhuviirustest. 

Kes ei teaks kedagi, kes väidaks, et tal on laktoosi- või gluteenitalumatus või toiduallergia? On see alati nii või on tegu rohkem moehaigustega ja mis vahe neil kolmel õieti on? Lisaks kimbutavad talvisel ajal inimesi erinevad kõhuviirused ja toidumürgitused. Kuidas end nende eest kaitsta ja mida ette võtta, kui põhi läheb totaalselt alt ja vetsupoti kallistamine elutegevuse halvab? Teeme puust ja punaseks, kuidas vältida kõhuviirusi.

Lisaks külastame kõige ägedamat tervishoiumuuseumi, kus on püsinäituste kõrval püsti pandud Heiti Pavese pisi-ilma fotonäitus. See on mees, kelle mikrofotograafia töid on avaldatud isegi mainekas National Geographic'u ajakirjas.  Oma hea tervise nippe ja legendaarse sära saladusi jagab kustumatu teledaam Sirje Eesmaa.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.30. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles