Vaata otse! «Tuhat tervist» uurib, kuidas ennetada põskkoopa- või kõrvapõletikku

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu tülikatest alaseljavaludest, meditsiinilisest kosmeetikast ning talvel paljusid kimbutavast tatitõvest. 

Kas teadsite, et umbes 90 protsenti inimestest kannatab oma elus vähemasti mingil perioodil alaseljavalu käes? Miks see nii on ja kuidas valudega toime tulla, selle teeme koos füsioterapeudiga puust ja punaseks.

Kuigi meie poodides on saadaval tuhandeid erinevaid kosmeetikatooteid, on grupp inimesi, kelle nägu või teisi nähtavaid kehaosi katavad armid, sünnimärgid või isegi tätoveeringud, mis peitmist vajavad. Selle sihtgrupi jaoks on loodud eraldi meditsiinilise kosmeetika sari, millest pikemalt juttu teeme.

Lisaks võtame luubi alla tatised ninad. Teeme selgeks, kuidas nohuga niiviisi toime tulla, et ei tekiks põskkoopa- või kõrvapõletikke. Miks peaks rohkem seksima, musitama ja kallistama, sellest räägib aga muusik ja kirjanik Margus Vaher.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.40. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles