Vaata otse! «Tuhat tervist» annab nutikaid nippe tülikast köhast vabanemiseks

PM Tervis
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisesaade «Tuhat tervist» teeb seekord juttu paljusid vaevavast köhast, nutiseadme kahjulikest mõjudest ning talvisest juuksehooldusest. 

Seekordne saade pakub uusi vaatenurki vanadele teemadele: võtame luubi alla erinevad köhad ja mida köha korral ikkagi ette võtta, et see elu segama ei hakkaks. Räägime nutihaigustest: mis juhtub meie käte, kaela ja kuklaga, kui me pidevalt oma telefonides, tahvlites ja arvutites passime ja põhjust on, sest taastusarstide juurde jõuab järjest enam nutiseadmetest põhjustatud kaebustega patsiente.

Räägime ka talvisest juuksehooldusest, et pusadest ja staatilisest elektrist saaks möödanik. Kas teadsid, et alati ei peagi pead šampooniga pesema, vaid piisab ka sellest, kui märgadesse juustesse ainult palsamit panna?

Tuntud inimese saatelõigus otsime üles imearmsa näitleja, lavastaja ja tervislike eluviiside harrastaja Loore Martma, kes räägib, kuidas kogu hingega hetkes kohal olla ja seeläbi endaga oluliselt paremat kontakti leida.

«Tuhat tervist» on põnev tervisesaade Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9.25. Saade sisaldab kõikvõimalikke kasulikke nõuandeid ja soovitusi tervisevallast. Räägitakse tervislikust eluviisist ja haiguste ennetamisest kuni ravini välja. Kui vähegi hoolid oma tervisest, siis on see saade just sulle! Saatejuht on Indrek Ventmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles