Hellita end tuntud eestlaste ilulemmikutega

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Ilutoodete valik muutub päev-päevalt üha mitmekesisemaks ja selles orienteerumine nõuab järjest rohkem aega ning süvenemist. Millised on uudsed tooted, mis teevad tõesti seda, mida nad lubavad ning mida soovitavad ka tuntud iluinimesed?

Apotheka Beauty ärijuht Riin Lipliku sõnul liigub Eesti ilu- ja kosmeetikatoodete turg üha rohkem tervislike ja naturaalsete toodete eelistamise suunas, mida näitavad ka naisteajakirja „Anne ja Stiil“ 2018. aasta uute tulijate hindamise konkursi ilulemmikute valikud. „Ligi neljandik Eesti tuntud inimeste poolt välja valitud ja tunnustuse saanud ilulemmikutest on tooted, mis vastavad ka Apotheka Beauty kõrge standardiga puhta kosmeetika nõuetele ning kuuluvad meie tervisepuudutusega ilupoe sortimenti,“ rõõmustab ta ja julgustab kõiki, kellel on soov koduseid ilutooteid uuendada, just nende seast oma uusi lemmikuid valima.

Suurima valiku Eesti tuntud inimeste ilulemmikuid leiab näohooldustoodete hulgast, näiteks praegusele aastaajale hädavajalikuks intensiivhoolduseks leiab Apotheka Beauty ilupoest Rootsi ökobrändi Björk & Berries Skin Awakening C-Serumi, mis elustab väsinud nahka tänu seerumis peituvatele C-vitamiinile ja hüaluroonhappele. Nahk muutub värskemaks ning pringimaks, seerumi niiskustasakaalu parandav toime muudab naha säravamaks ja nahatooni ühtlasemaks. Sobib kõikidele nahatüüpidele, aga eriti kuivale ja tuhmile nahale. Aknele kalduvale nahale seevastu sobib tunnustuse saanud Eucerin Dermopure uuendav hooldusseerum, mis sisaldab spetsiaalset nahka tasandavat ja baktereid hävitavat hüdroksükompleksi, nahka ühtlustavat ja puhastavat salitsüülhapet ja põletikuvastast likohalkoon A-d. Seerumi toimel muutub nahk klaarimaks ja siledamaks.

„Musta värvi tooted ei ole kadunud ka 2019. aastal,“ kinnitab Riin ja soovitab kõikidele nagatüüpidele uut, ilulemmiku tiitliga pärjatud BioNike Instant Pure puhastavat musta maski, mis sisaldab erinevat savi ja bambusesütt, et muuta poorid väiksemaks ja võidelda tõhusalt naha läikimise vastu. Savimaski tuleks kasutada maksimaalselt 1-2 korda nädalas, talvisel ajal isegi pigem vähem kui rohkem, et nahka mitte liigselt kuivatada.

Igapäevaseks näohoolduseks sobivad 2018. aasta ilulemmikutest kuivale, põletikulisele või allergilisele nahale Berrichi Day päevakreem ja Berrichi Night näokreem, mis toidavad ja niisutavad nahka, parandavad kollageeni tootmist ning aitavad leevendada põletikke, muutes naha nooruslikult värskeks ja säravaks ning nahatooni ühtlasemaks. Päevakreem kaitseb nahka ka UV-kiirguse eest, mistõttu sobib eriti hästi kasutamiseks just nüüd kui päike üha kõrgemalt käima ja eredamalt paistma hakkab. Talviseks ajaks igale nahatüübile, aga muidu peamiselt ülitundlikule, kuivale, punetavale või kergesti ärrituvale nahale leiab abi Babé Hydro 24 h Reactive nöokreemist, mis niisutab ja rahustab nahka vähendades selle punetust ning sügelustunnet. Näokreem taastab naha kaitsebarjääri, stimuleerib rakkude uuenemist ja aitab parandada kahjustatud kudesid. Selles sisalduvad mikrokapslid vabastavad nahale kandes valguspigmenti, mis neutraliseerib punetuse koheselt. Vananeva naha ilulemmikuks on Filorga Time-Filler näokreem, mis sisaldab unikaalset viiekümne kortsudevastase toimeaine – vitamiinide, koensüümide, antioksüdantide, mineraalainete ja nukleiinhapete – kokteili. Tänu erinevatele toimeainetele võitleb see eliksiir-kreem igat tüüpi kortsude vastu, rahustab nahka ning muudab selle silmnähtavalt siledamaks. Normaalsele, segatüüpi ja tundlikule nahale sobib aga kerge koostisega Jowaé kerge niisutav kreem, mis sisaldab antioksüdante ja Jaapani kirsi õie vett. Kreem aitab nahal taastada oma tasakaalu ning võidelda saasteainete ja stressi mõjurite vastu. Nahk muutub niisutatuks, värskeks ja säravaks.

„Kehahooldustoodete lemmikutest leiab meie sortimendist kauni naiseliku välimuse ja meeldiva lõhnaga Magrada tooted,“ tutvustab Riin auhinnatud Eesti tootjat. Ilulemmikuteks valiti luksusliku pojengiga Magrada kehakoorija ja dušiõli. Mõlemad on lummava pojengi lõhnaga õrnatoimelised ilutooted, millest kehakoorija sisaldab Brasiilia lillat savi ning peenjahvatatud meresoola, et koorida nahalt tõhusalt, samas õrnalt surnud naharakud. Savi aitab kaasa kollageeni moodustamisele hoides naha noorena. Kreemja vahuga dušiõli sisaldab värvohaka, jojoobi- ja aprikoosiõli, mis niisutavad nahka muutes selle elastsemaks ja pehmemaks.

Neile, kellel on mure kuiva, katkise või kahjustatud käenahaga, sobib suurepäraselt niisutav, toitev, parandav ja kaitsev Babé taastav kätekreem, mis imendub nahka koheselt jättes selle mittekleepuvaks, siledaks ja pehmeks. „Väikesesse tuubi pakendatud kreem mahub mugavalt ka käekotti,“ toob Riin välja lisaplussi. Rootsi ökotootja Löwengripi tootevalikust valiti aasta ilulemmikuks innovaatiline pikatoimeline antiperspirant Löwengrip Healthy Glow deodorant, mis sobib kõikidele nahatüüpidele, sh tundlikule nahale. Kaenlaalused püsivad kuivad ning nahk toidetud ja pehme.

Apotheka Beauty ilupoe rikkalikust juukesehooldustoodete valikust leiab juba klientide tuttava ilulemmiku, Placent Activ tervendava juuksevedeliku ja uue tootena turule tulnud juuksekasvu vitamiinid, mis sobivad nii naistele kui meestele, samuti kõikidele juuksetüüpidele, eriti aga õhukeste, rabedate ja habraste juuste omanikele. Juuksed muutuvad elujõulisemaks ning nende loomulik kasv kiireneb aeglustades samal ajal nende väljapangemist. Löwengrip All Time High Dry Volume Spray volüümisprei on värvitu volüümi andev kombinatsioon stiliseerimispuudrist ja juukselakist, mis annab kiire ja koheva tulemuse ning jätab värskelt föönitatud mulje.

Eesti tuntud meeste ilulemmikutest leiab Apotheka Beauty sortimendist lisaks Placent Activ juuksehooldustoodetele ka Berrichi for Men sügavalt niisutava näokreemi, mis sisaldab vetikatest pärit antioksüdante, et taastada naha tasakaalu, aeglustada vananemist ja kaitsta nahka väliste stressorite eest. Kreemis sisalduvad õlid ja aaloe rahustavad nahka raseerimise järgselt ning aitavad vähendada põletikku ja nahakuivust ning siluda armkudet.

Recipe For Men Raw Naturals dušigeel kehale ja juustele on leidnud tuntud meeste heakskiidu tänu värskendavale, nahka ja juukseid pehmendavale ning niisutavale koostisele. Sobib kõikidele nahatüüpidele, sh tundlikule nahale, kuna ei kuivata nahka.

Tundliku nahaga meestele sobiv Vichy Laboratoires Homme antiperspirant 48h on alkoholivaba ja allergiaohutu ilutoode, mis ei jäta riietele kollaseid ega valgeid plekke ning kuivab kiiresti pärast pealekandmist.

Et ilulemmiku tiitliga pärjatakse vaid turule tulnud uusi tooteid, julgustab Riin tutvuma ja proovima ka kõiki ülejäänud Apotheka Beauty valikus olevaid tooteid. „Oleme jätkuvalt Eesti suurima tervisliku ilu valikuga pood, kust leiab nii apteegikosmeetikat, loodetustooteid ja dekoratiivkosmeetikat, mis mõeldud just teadlikumale või tavapärasest nõudlikuma nahaga inimestele,“ selgitab ta ja lisab: „Meie juures võte olla kindlad, et toodete koostisosad on heaks kiidetud kogemustega nahaekspertide ja apteekrite poolt.“

Copy
Tagasi üles