Neid tervislikke toite armastab valmistada Meghan Markle

PM Tervis
Copy
Meghan on tervisliku toidu fänn.
Meghan on tervisliku toidu fänn. Foto: Chris Jackson / PA Wire/PA Images

Kui Meghan oli veel näitleja ja pidi ärkama kell veerand viis hommikul, kulistas ta esimese asjana alla klassitäie sidrunivett. Hommikuseks kehakinnituseks nosis ta kaerahelbeid koos banaani ja agaavisiirupiga.

Meghan on suur munafänn, kirjutab MSN. Ta armastas valmistada omletti, milles maitsetaimed ja juust. Hotellis tellis ta tihti toiduks pošeeritud mune koos avokaado ja röstsaiaga.

Lõunasöögiks eelistas ta salatit, millel ka juures veidike valku – näiteks maitsestatud kinoa. Nädala alguses tavatses Meghan keeta terve potitäie kinoad, samal ajal praadida pannil sibulad, küüslaugu ja kodus leiduvad köögiviljad. Ta andis toidule veel värvi juurde lapsepõlvest armsa maitseaineseguga Spike.

Kui tal oli rohkem aega, valmistas Meghan keraamilisel grillil kalatakosid. Ta surus maisitortilla torbikusse valget kalaliha, tükeldatud paprikaid ja sibulaid, maitsestades toitu laimimahlaga.

Kui Meghanit on tabanud näksimise vajadus, on tal olnud tavaks krõmpsutada õuna mandlivõiga või kaneeliga üle puistatud arbuusi. Samuti on ta tihti teinud rohelist mahla õuntest, lehtkapsast, spinatist ja ingverist ning võtnud joogi tööle kaasa. Meghan on tõdenud, et selle rüüpamine andis palju parema energialaksu kui tassitäie espresso joomine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles