Aasta ämmaemand Evelin Gross: ämmakas peab natuke ka vaibaga lendama

Aime Jõgi
Copy
Sel 24-tunnisel valvekorral, mille algul ämmaemand Evelin Gross oma tööst rääkis, sündis naistekliinikus seitse beebit. «Minul oli au osaleda kahel sünnipäeval,» ütles Evelin Gross. «Oli ootamist, pingutust ja väga palju rõõmu!»
Sel 24-tunnisel valvekorral, mille algul ämmaemand Evelin Gross oma tööst rääkis, sündis naistekliinikus seitse beebit. «Minul oli au osaleda kahel sünnipäeval,» ütles Evelin Gross. «Oli ootamist, pingutust ja väga palju rõõmu!» Foto: Sille Annuk

Sünnitusosakonnas on vaikne. Öösel nägi ilmavalgust kaks last ning opitoas tehti üks keisrilõige. Parasjagu on ootel kolm tuhudes naist, keegi ei karju. «Mõnikord on nad häälekamad,» tõdeb ämmaemand Evelin Gross, kes alustas oma valvet hommikul kell 8 ja lõpetab järgmisel hommikul kell 8. «Kui nüüd uus uksekell kostab, siis selle tulija võtan mina!»

Eesti ämmaemandate ühing valis 2018. aasta ämmaemandaks Evelin Grossi. «Võiks ju arvata, et ma olen selline hea suhtleja ning võib-olla edev inimene ka, aga see tähelepanu on mulle väga keeruline olnud,» tunnistab Evelin Gross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles